Az otthon melege
fatüzeléssel

Tóth Attila

kályhaépítő

Telefon: +36 30 8594561

E-mail: info@kalyhaslap.hu

Ajánlatkérés

A kályhaépítés bizalmi tevékenység, hiszen be kell engednie az otthonába ahhoz, hogy ott létre tudjam hozni az otthona díszéül is szolgáló kályhát vagy kandallót. Ezért engedje meg, hogy előre bemutatkozzam, így személyes találkozásunkkor már ismerős leszek Önnek.

Tóth Attila vagyok, a Dunakanyarban, hegyvidéken élek, ahol magam is cserépkályhával fűtök. A kályhás, kandallós szakmát azért szeretem, mert így olyan tevékenységnek szentelhetem az időmet, amivel igazi értéket teremtek. Munkám eredménye kézzelfogható és szemet gyönyörködtető változást hoz megbízóim életébe. Én pedig évek múltán is büszke lehetek arra, amit építettem.
A meleg, a tűz, a fa égésével járó fények, a fa füstjének finom illata olyan varázslatos hangulatot képeznek, amelyre mindenki vágyik egy hideg téli estén. Ezt adni az embereket szép hivatás!

Önt már bizonyára foglalkoztatja a gondolat, hogy kályhát, kandallót, kemencét vagy egyéb tűzi berendezést építtessen az otthonába. Ezen a weblapon meríthet ötleteket, olvashat a fatüzelés technikáiról, válogathat típuskályhák között. Végül, ha úgy érzi, akkor felkérhet engem egyedi berendezése megtervezésére, felépítésére. Vállalom tüzelőberendezések tervezését, kivitelezését új anyagok felhasználásával, vagy igény esetén újrahasznosított (bontott, de ép) anyagok megmentésével is, szakszerűen, garanciával.

Jó böngészést kívánok!

Tóth Attila kályhás

Tisztelettel:

 Tóth Attila
 kályhás

Füstmentesen égő fahasáb
info@kalyhaslap.hu   •   telefon:

Telefon: +36 30 8594561